phone 0032 472 62 68 36

Studentenkot Anderlecht

studentenkot nabij Anderlecht

Op zoek naar een studentenkot nabij Anderlecht? Kom thuis bij CityCampus!

Als student is het vinden van geschikte en betaalbare woonruimte een belangrijke stap in het studentenleven. Onze gloednieuwe studentenresidentie CityCampus gelegen in de buurt van Anderlecht helpt jou als student bij het vinden van een plaats waar je kunt thuiskomen.

Een studentenkot bij CityCampus, dat is zo veel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Wij voorzien ook kwalitatieve gemeenschappelijke ruimten (leef-, studie- en ontspanningsruimtes) die verspreid zijn over het volledige gebouw. CityCampus beschikt over 289 hippe kamers en studentenkoten om studenten te huisvesten.

Deze studentenresidentie werd opgesplitst in 18 leefgemeenschappen. Per leefgemeenschap worden er een 15-tal studentenkoten voorzien met eigen sanitair en een gemeenschappelijke keuken. In elke leefgemeenschap zijn er eveneens (rolstoeltoegankelijke) studentenkoten voor 1 of 2 personen ter beschikking.

Studentenkot nabij Anderlecht gezocht? CityCampus is the place to be!

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in het studentenkot?

Studentenresidentie CityCampus beschikt over een breed gamma aan gemeenschappelijke voorzieningen en diensten. We lijsten ze graag voor je op:

 • BAR BRUX: een ontmoetingsplek voor de inwonende studenten. De bar kan gereserveerd worden voor en door de inwonende studenten voor evenementen.
 • CLASSROOM: studentenresidentie CityCampus beschikt over een gemeenschappelijke studiezaal.
 • ONTSPANNING: fitness toestellen, tafeltennis, tafelvoetbal, gezelschapsspelen, ... We hebben alles in huis om jou te ontspannen!
 • ZONNETERRAS: na een drukke studiedag kan je heerlijk genieten van het zonnetje op het terras.
 • RENTIO APP: studentenresidentie CityCampus maakt gebruik van de Rentio App.
 • PARKING: studenten en omwonenden kunnen een ondergrondse autostaanplaats huren.
 • ROOKVRIJ: studentenresidentie CityCampus is een rookvrije studentenresidentie.
 • WASRUIMTE: we beschikken over een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines en droogkasten
 • CONCIERGES: de conciërges wonen in de studentenresidentie en staan jouw bij. Studenten kunnen er terecht met technische vragen en in geval van nood.
 • BEVEILIGING: de residentie is enkel toegankelijk via een badge. De studentenresidentie beschikt eveneens over camerabewaking.

Wat met mobiliteit?

Met een mobiscore van 8,6/10 is studentenresidentie CityCampus de perfecte uitvalsbasis voor studenten binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Door de aantrekkelijke ligging ben je via het openbaar vervoer dichtbij de omliggende universiteiten en hoge scholen (ULB / CERIA /COOVI / ...).
Naast studeren leent de omgeving zich er toe om volledig tot rust te komen dankzij een wandeling/fietstocht langs het water, een sportactiviteit in het Ceria Sportcomplex, ...

studentenkot nabij Anderlecht

Ontdek onze studentenkoten regio Anderlecht

Studentenkot Anderlecht | COHOUSING ROOM

De Cohousing Room is het ideale studentenkot voor de student die ervan houdt om samen te leven met medestudenten. Samen koken en leven schept een band en is de ideale manier om nieuwe vrienden te maken, van andere culturen te proeven,...in een Cohousing Room is thuiskomen minstens even belangrijk als studeren.

Interesse in de Cohousing Room?

Afspraak maken

Meer informatie

Studentenkot Anderlecht | COMFY ROOM

De Comfy Room is een gemeubelde studentenkamer van 18m² met een eigen badkamer. De Comfy Room is geschikt voor 1 persoon. Iedere student mag gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken en leefruimte die behoort tot zijn/haar leefgemeenschap.

Interesse in de Comfy Room?

Afspraak maken

Meer informatie

Studentenkot Anderlecht | COMFY STUDIO

tudentenresidentie CityCampus beschikt over verschillende éénpersoonsstudio's. De afmetingen van deze studentenstudio's variëren tussen 25m² en 35m².

Iedere studio heeft een eigen kitchenette en sanitair. De studenten kunnen eveneens gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken en leefruimte die behoort tot hun leefgemeenschap.

Interesse in de Comfy Studio?

Afspraak maken

Meer informatie

studentenkot nabij Anderlecht

studentenkot nabij Anderlecht

Studentenkot Anderlecht | COMFY+ STUDIO

Wil je graag samen wonen en studeren met jouw vriend(in)? Of heb je graag wat meer ruimte? Dan ben je bij studentenresidentie CityCampus aan het juiste adres.

CityCampus heeft een aantal tweepersoonsstudio's die variëren tussen 35m² en 39m². Iedere studio beschikt over een eigen kitchenette en sanitair. De bedden kunnen zowel los als aan elkaar geplaatst worden. Iedere student kan gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken en leefruimte die behoort tot zijn/haar leefgemeenschap.

Interesse in de Comfy+ Studio?

Op zoek naar een rolstoelvriendelijk studentenkot vlak bij Anderlecht? We've got you covered!

Studentenresidentie CityCampus beschikt over rolstoeltoegankelijke studentenkoten voor 1 of 2 personen. Deze studentenkoten zijn voorzien van een eigen kitchenette en een aangepaste badkamer met inloopdouche en verlaagde lavabo.

Interesse in een Wheelchair Friendly studentenkot?

Tips voor het inrichten van een studentenkot


Al onze studentenkoten zijn voorzien van functioneel basismeubilair zoals een bed, bureau en een kast. Wil je jouw studentenkot nog gezelliger inrichten? Dan geven we je graag wat tips!

Kleurrijke decoraties: gebruik kleurrijke kussens, dekens, gordijnen of muurdecoraties om een levendige en vrolijke sfeer te creëren. Kies kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen en die een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand.

Persoonlijke foto's en herinneringen: hang foto's van vrienden, familie en mooie herinneringen op aan de muur of zet ze neer op een plank. Dit geeft je studentenkot een persoonlijke touch en maakt het meteen gezelliger.

Planten: calling all plantlovers! Breng wat groen in je studentenkot met planten. Kies voor makkelijk te onderhouden planten zoals vetplanten, cactussen of varens. Planten zorgen niet alleen voor een frisse uitstraling, maar kunnen ook een rustgevend effect hebben.

Wanddecoratie: versier je muren met posters, kunstwerken of inspirerende quotes. Dit geeft je studentenkot een persoonlijke en creatieve uitstraling.

Opbergoplossingen: zorg voor voldoende opbergmogelijkheden om je spullen netjes en georganiseerd te houden. Gebruik bijvoorbeeld manden, opbergboxen of planken om boeken, kleding en andere items op te bergen.

Vloerkleden: leg een zacht vloerkleed neer om je studentenkot warmte en textuur te geven. Een vloerkleed kan ook dienen als een gezellige plek om te zitten of je voeten op te laten rusten.

Persoonlijke touch: voeg persoonlijke items toe zoals souvenirs, boeken of muziekinstrumenten die passen bij jouw interesses en persoonlijkheid. Dit maakt je studentenkot uniek en helemaal van jou.


Zo tover je jouw studentenkot in no time om tot een gezellige en comfortabele plek waar je je thuis kunt voelen!

Ecologisch studentenkot in de buurt van Anderlecht? Welkom op onze klimaatneutrale studentenresidentie!

CityCampus denkt aan de toekomst! Op welke manier probeert CityCampus bij te dragen aan de vertraging van de opwarming van de aarde?

 • Bijna Energie Neutrale studentenkoten
 • Opwekken van duurzame energie dankzij zonnepanelen
 • Groendaken
 • Regenwaterbeheer
 • We maken gebruik van duurzame onderhoudsproducten  

studentenkot nabij Anderlecht


"Sticking your head in the sand is not a solution to global warming, your ass will still get very hot!" - Unkown

City Campus | Studentenkot Anderlecht

Kies voor het studentenkot van je dromen!

Office: Emile Grysonlaan 4A, 1070 Anderlecht
Openingsuren: Ma-Vrij 09u-12u

studentenkot nabij Anderlecht


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x